İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN OKULUMUZDA YANGIN TATBİKATI VE EĞİTİMİ YAPILDI

Okul bünyesinde ortaya çıkabilecek yangın durumlarına karşı öğrencileri ve öğretmenleri bilgilendirmek amacıyla İtfaiye Ekipleri tarafından okulumuzda yangın tatbikatı ve eğitimi düzenlendi. Okulda çıkabilecek yangın ihtimaline karşı öğrenciler bilgilendirildi. Tatbikatta okul alarmının çalmasıyla okulda bulunan bütün öğrenciler sınıfları boşaltarak, okul bahçesinde toplandı.Okul bahçesinde benzin yardımıyla yakılan ateş de önce itfaiye ekipleri daha sonra da öğretmenler tarafından söndürüldü. Bu sırada öğrencilere yangına müdahale ve yangın söndürme cihazları hakkında bilgiler verildi. Tatbikat öğrenciler tarafından ilgi ve heyecanla karşılandı. öğrencilere yangın anında yapılması gerekenler, alınacak tedbirler ve yangın söndürme metotları anlatıldı.

05-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-202405-03-2024