Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu
GÜNEŞEVLER MAHALLESİ SAFAHAT CADDESİ NO 3 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Eğitim anlayışımız ve uyguladığımız yöntemler ile akademik ve sosyal alanlarda öncü olmak Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ilkokulu olarak bölgemizin seçkin okulları arasında yer almaktır.

MİSYON

Geleceğe güvenle bakan fiziksel ve ruhsal açıdan güçlü, çalışkan evrensel değerlerle donanmış, mutlu bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2021-2022 HALK OYUNLARI MİNİKLER DALINDA OKULUMUZ HALK OYUNLARI EKİBİ ANKARA İL BİRİNCİLİĞİ KAZANMIŞTIR. HALK OYUNLARI ÇALIŞMASINI OKULUMUZDA BAŞLATIP MİNİKLERİMİZİN BAŞARIYA ULAŞMASINDA BÜYÜK ÇABA HARCAYAN OKUL MÜDÜRÜMÜZ FATMA HALLAÇLI VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

SERVİS YOKTUR.

Merkezde

Güneşevler Mahallesi Safahat Caddesi No:3/2 ALTINDAĞ/ANKARA

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda oyun ve spor dersleri, beden eğitimi dersleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün görevlendirdiği antrenörler eşliğinde, sınıf öğretmeni gözetiminde yapılmaktadır. Okulumuzda Halk oyunları Kursu, Drama Kursu ve Bando , trampet çalışmaları verimli bir şekilde devam etmektedir.